Star WreckRautataivasYhteisö - osallistu keskusteluunVideotKauppa - osta kamaa
Star Wreck: In the Pirkinning
In FinnishIn English

Esitykset ja työtarjoukset

Jos asiasi koskee Star Wreckin esitysoikeuksia, näytöksiä tai tarjouksia Tuotantoyhtiö Energialle, ota yhteyttä osoitteeseen sales@starwreck.com.

Email: sales@starwreck.com

Yhteydenotot

Jos asiasi koskeen elokuvaa tai Tuotantoyhtiö Energiaa, ota yhteyttä Samuli Torssoseen.

Email: samuli.torssonen@starwreck.com

Media

Mikäli olet olet tekemässä Star Wreck –elokuvasta, tai haluaisit järjestää haastattelun elokuvaryhmän jäsenten tai tietyn jäsenen kanssa, ota yhteyttä ohjaaja Timo Vuorensolaan. Työtänne helpottaaksemme olemme kasanneet pienen pressipaketin, josta löytyy lehdistötiedotteemme ja valokuvia elokuvastamme. Paketti löytyy osoitteesta www.energiaproductions.fi/press.php

Sähköposti: timo.vuorensola@starwreck.com
Puhelin: 040-5888972

WWW-sivut

Jarmo Puskala ylläpitää sivustojamme, ja vastaa mieluusti kysymyksiin niitä koskien. Myös kehitysehdotukset ja kritiikki sivustojen toimivuudesta on tervetullutta. Yhteyttä voi ottaa joko sähköpostitse, tai IRCnetin kautta.

Sähköposti: jarmo.puskala@starwreck.com
IRCnet: #starwreck –kanavalla, nick: Rigi

Yleinen keskustelu

Star Wreck –elokuvasarja on läpi historiansa herättänyt paljon ajatuksia, joita on sittemmin ruodittu etenkin laajalti käytetyllä keskustelualueellamme. Siellä voit tuoda esiin omia ajatuksiasi trailerista, edellisistä sarjan osista, ja keskustella muiden harrastelijaelokuvantekijöiden kanssa elokuvanteosta ja siitä, miten maailma makaa. Toinen kanava keskusteluille löytyy IRC:in kautta, jossa on myös osa tekijäryhmää paikalla aika ajoin. Mikäli irc on sinulle vieras paikka, (englanninkieliset) ohjeet kanavalle pääsemiseksi löytyvät täältä. Tervetuloa tutustumaan!

Keskustelualue: forum.starwreck.com
IRCnet: #starwreck

.